Geboortekaartje G076 met okergele elementen en broertje + zusje

Klant was helemaal verliefd op kaartje G076 alleen ze miste een frisse kleur én ze wilden graag hun zoontje en dochtertje op het kaartje. Gupje heeft een vlaggenlijn in okergeel toegevoegd en het zusje houdt een ballon in haar handje die ook okergeel is. De kleuren matchen perfect bij elkaar.

Samen met de kraftpapieren envelop en sluitsticker (gratis op maat gemaakt) is het een geweldig hip en fris geboortekaartje geworden. Echt een feestje om thuis in de brievenbus te ontvangen. 

Dit geboortekaartje is ook aangepast naar Belgisch formaat (klant komt uit België). Normaal zijn de kaarten vierkant 13x13 maar in Belgie moet je dan 2 postzegels plakken. Als de kaartjes 1 cm minder hoog worden gemaakt dan hoeft er maar 1 postzegel op. 

Geboortekaartje met silhouetjes van oudere kinderen

"We hebben een dilemma zei de klant".... Ze vertelde dat haar man uit zijn vorig huwelijk al twee wat 'oudere' dochters had en dat ze samen een dochtertje van 3 hebben en een zusje op komst. Ze wilde graag haar dochtertje erop hebben maar ook de andere meiden want die horen er ook bij. Maar niet te prominent...want het gaat natuurlijk om de baby die ze verwachten. We hebben daarom op de achterkant van het kaartje de meiden gemaakt met het zusje van 3 en de baby. 

Geboortekaartje met silhouetjes van twee broertjes en zusje

De eigen wens van de klant was dat het wiegje aan de binnenkant weg mocht en of daar silhouetjes konden komen van de broertjes en het zusje. Dat kan natuurlijk en zie het rechter kaartje voor het resultaat. Reactie klant: "Ik was ontroerd toen ik de silhouetjes van onze kindjes zag en ik kan niet wachten om het kaartje te versturen"  :-)

Geboortekaartje vierde kindje

.... Of er twee broers en een zusje bij het wiegje konden staan. Tuurlijk.....geen probleem. Een prachtig resultaat. Het leuke hieraan vond de klant dat het echt hun gezinssituatie laat zien en dat de broers en zusje zichzelf herkenden.

Geboortekaartje met eigen huisdier

Heel vaak maakt Gupje voor klanten een geboortekaartje waarbij hun eigen huisdier als silhouet erbij komt. Hier zie je twee voorbeelden daarvan.

Zo wordt hun geboortekaartje heel erg persoonlijk omdat het dan echt om hun gezinssituatie gaat. Bij het linkerkaartje is kaartje C0178 als basis gebruikt. Hierbij is een wiegje aan de boom geplaatst met voetjes uit het wiegje en er zijn gele bloemetjes in de boom toegevoegd. Natuurlijk hun eigen lieve hond erbij en het kaartje was helemaal naar wens.

Geboortekaartje G047 met eigen wensen en eigen hond erbij

Als basis wilde de klant graag kaartje G047 maar dan met vlaggenlijn van kaartje G051, lettertype van kaartje G051 en kinderwagen van C195 en zusje met ballon. En dan de belangrijkste vraag...of hun lieve Dalmatiër er ook bij kon...dat zou hun kaartje echt helemaal compleet maken. Tuurlijk! En hierbij het resultaat. Voor een jongen met mintgroen en karton en voor een meisje met lichtroze en karton. 

Klant was helemaal blij en tja, wij dan natuurlijk ook!

Geboortekaartje G063 met twee zusjes

Super schattig geboortekaartje gemaakt met als basis kaartje G063. Klant wilde graag de twee zusjes erbij hebben omdat het om hun derde kindje ging. Dat kan natuurlijk! En met een mooi resultaat! De twee meiden waren zo enthousiast toen ze het kaartje zagen: "Oooo dat ben ik en dat ben jij", ze herkenden zichzelf gelijk. Lief!

Geboortekaartje op maat gemaakt

Gupje krijgt vaak de vraag of kleuren aangepast kunnen worden naar hoe het kamertje eruit ziet. Deze keer kreeg ik de vraag een kaartje te ontwerpen zoals de sfeer van het kamertje. Eerder hadden ze al een leeuwtje op hun geboortekaartje en die moest wel terug komen. Verder wilden ze iets met het indianenthema en de kleuren karton, wit, zwart, okergeel en mosgroen. Superblij met het resultaat!