Adresetiketten

Adresetiketten worden altijd GRATIS op maat gemaakt! Helemaal passend bij jullie gekozen kaart.

Jullie kaartje mooi verzenden in een envelop met bijpassende adressticker maakt de aankondiging van jullie bijzondere gebeurtenis helemaal af. Natuurlijk worden ze samen met jullie gekozen kaartje(s) via de mail ter akkoord gemaild zodat jullie altijd weten wat jullie bestellen. Na akkoord worden ze naar jullie opgestuurd.

De etiketjes worden op maat gemaakt, passend bij jullie gekozen kaartje(s). De adresetiketten worden van tevoren geleverd. Ze worden dus niet met de kaartjes geleverd. Er worden geen verzendkosten gerekend voor het versturen van de stickers. Weten jullie het geslacht van jullie kindje nog niet? Dan wordt er een unisex etiket ontworpen die bij beide kaartjes past.

De adresetiketjes worden op een matte kwaliteit stickerpapier gedrukt en zijn 10,5 x 7,5 cm groot. Naast dat er een superleuke afbeelding (passend bij kaartje) op komt, is er nog genoeg ruimte om het adres op te schrijven. Er zitten 8 stuks adresstickers op één vel (2,50 per vel van 8 stuks).

Minimale afname van de adressticker is 5 vellen.

Geen zin om alle adressen op te schrijven? Gupje kan alle adressen in laten lopen. Kosten hiervoor zijn 35,-. We hebben dan via info@gupje.com een Excel- of een Word document nodig met de adressen. Deze worden altijd nog ter akkoord naar jullie gemaild.