• Pinterest

Geboortekaartje winter meisje zusje pastel boom

Description

Super lief en origineel geboortekaartje van een winters landschap met zusje die de kinderwagen duwt. Er hangt een rompertje en sokjes in de boom en er lopen vier egeltjes gezellig mee. Er fladderen vogeltjes en aan de binnenkant ligt een lief vosje te slapen. Aan de boom hangt een waslijn/vlaggenlijn. De poederkleuren zijn pasteltinten, zacht 'oud'blauw, lichtroze, beige, zachtgeel.
Alle geboortekaartjes kunnen naar wens worden aangepast. Denk aan broertje(s) en of zusjes(s) erbij, jullie huisdier, andere kleuren, mixen met andere kaartjes, ander lettertype, ander formaat. Alles is mogelijk en alle eigen wensen zijn altijd gratis. tijdens het bestellen kunnen eigen wensen worden ingevuld. Gupje maakt jullie kaartje binnen 3-5 werkdagen en mailt het kaartje naar jullie. Correcties kunnen dan altijd nog en zijn gratis.
100,00

Dit kaartje GRATIS opgestuurd krijgen om het goed te kunnen bekijken?
Mail je adres + kaartnummer naar info@gupje.com.
Je kunt 2 GRATIS proefkaartjes aanvragen.


C195
Geen kleur gekozen Wit Lichtgroen Lindegroen Metalicgroen Boterbloemgeel Feloranje Donkeroranje Zachtblauw Laguneblauw Oceaanblauw Koningsblauw Koraalrood Metalic curacao Lichtroze Donkerroze Fuchsia Metalicrose Zilver Kraftpapier
Toevoegen aan verlanglijst