Info

PRIJZEN

-Alle prijzen zijn inclusief BTW-

 • STANDAARD kaarten: PLANO 26x13 en gevouwen naar 13x13
 • VINTAGE kaarten 115x170. Enkel kaartje dubbelzijdig bedrukt op mooi structuurpapier 300 gr en afgeronde hoeken
 • LABELKAARTEN bestaande uit voorste kaart en achterste kaart inclusief boorgat. Touw wordt niet bijgeleverd.
 • ENKELE LANGWERPIGE KAART 100x210
 • A5 KAART, enkele kaart dubbelzijdig gedrukt

PRIJZEN ALLE KAARTEN (INCLUSIEF OPMAAK, CORRECTIES, EIGEN WENSEN, DRUKWERK)

30st = 100,-
40st = 114,-
50st = 125,-
60st = 150,-
70st = 170,-
80st = 180,-
90st = 190,-
100st = 200,-
110st = 210,-
120st = 220,-
130st = 230,- etc

Ander formaat gewenst? Geen probleem, mail je wensen naar info@gupje.com
Bijvoorbeeld een enkel klein kaartje 13x13, dubbelzijdig gedrukt = 0,20 ct pst goedkoper. Ontwerp wordt dan gratis aangepast.
Verzendkosten van de geboortekaartjes= 5,- (voor België 10,-)

PRIJS A6 KAART (BEHORENDE BIJ TROUWKAARTSET A5) OF LABELSTROKEN VOOR BIJ DE TROUWKAART

Veel gebruikt voor daggasten.
1,- pst (icm A5 trouwkaart) vanaf 30 stuks

LABELKAARTJES MET BOORGAT

1,- pst. vanaf 30 stuks

 

PRIJS ENVELOPPEN

0,35 ct pst voor de standaard enveloppen.

A5 enveloppen metallic (voor bepaalde trouwkaarten mooi) zijn 0,80 ct per stuk
Verzendkosten= 5,- (voor België 6,95). Enveloppen worden van tevoren geleverd.
LET OP!! De enveloppen komen van een andere leverancier dan de drukker en worden niet met de kaartjes geleverd!

PRIJS ETIKETJES

2,50 per vel van 8 etiketjes. De etiketjes worden gemaakt conform het uitgekozen kaartje en worden van tevoren verstuurd.
Geen verzendkosten.

PRIJS SLUITSTICKERS

7,- per vel van 24 sluitstickers (4 cm rond). De stickers worden gemaakt conform het uitgekozen kaartje en worden met de kaartjes na de geboorte geleverd.
Geen verzendkosten.

PRIJS KRAAMBORRELKAARTJES (formaat visitekaart - 90x55)

1,- pst. Ontwerp wordt aangepast, helemaal passend bij jullie gekozen kaartje.

STAPPENPLAN BESTELLEN

 1. Een bestelling kan via de site worden doorgegeven, volg daarvoor de stappen op de site.
  Als het geslacht nog een verrassing is dan bestellen jullie twee kaartjes.
  Uiteraard wordt er 1 bestelling gefactureerd.

Een bestelling kan ook worden doorgegeven via de mail.
Mail hiervoor jullie bestelling naar info@gupje.com. Als het geslacht nog een verrassing is dan bestellen jullie twee kaartjes.
Uiteraard wordt er 1 bestelling gefactureerd.

Voor de bestelling via de mail heb ik nodig:

- Nummer(s) kaartje(s)
- Teksten die op het kaartje moet komen (kunnen altijd later gewijzigd worden)
- Naam/namen kindje
- Eventueel extra eigen wensen (altijd gratis)
- Uitgerekende datum
- Enveloppen ja/nee (gupje adviseert welke kleur het beste past bij het uitgezochte kaartje)
- Adresetiketjes ja/nee
- Sluitstickers ja/nee
- 06-nummer voor in jullie ordermap
- Aantal (mag ook later nog aangepast worden) 

 1. Kiezen jullie ook enveloppen en /of bijpassende adresstickertjes. GUPJE checkt de envelopkleur en kan bijpassende adresstickertjes en/of sluitstickers maken! Deze worden van tevoren geleverd zodat jullie adressen etc klaar kunnen maken.
 2. Jullie ontvangen een bevestiging van de bestelling. LET OP! Binnen 1 dag geen reactie...graag je spambox checken!
 3. Binnen 3-5 werkdagen ontvangen jullie een pdf per mail van je opgemaakte geboortekaartje(s). In deze mail staat ook allerlei extra informatie. Hierna kunnen jullie altijd nog correcties laten doorvoeren! Daarna staat de order klaar.
 4. Sms/app of mail de ontbrekende gegevens naar 06-52653819 met de ontbrekende gegevens na de geboorte van jullie kindje. Gelieve hierin ordernummer + naam kindje + ontbrekende gegevens vermelden.
 5. Jullie ontvangen bevestigings-sms/app/mail terug. Geboortes die voor 10.00 uur worden doorgegeven aan GUPJE worden dezelfde dag gedrukt en de volgende werkdag geleverd door DHL. Zie ook ‘levertijd’.

 
MODELKAARTJE AANVRAGEN

Dat kan! Een gratis basis modelkaartje (max 2) kun je aanvragen door een e-mail (info@GUPJE.com) te sturen met daarin het nummer (staat bij het kaartje...bijv. A047, B002, C019 etc) van het kaartje dat je graag wilt zien, je naam en adres.

LET OP!! Hier worden nog geen persoonlijke gegevens in verwerkt.
Modelkaartjes worden verstuurd in het basispapier van het desbetreffende kaartje.


PAPIERSOORTEN

Gupje hanteert 3 standaard papiersoorten:
- 340 gr HVO=mat
- 300 gr Incada=sulfaatkarton
- 250 gr Tintoretto Gesso =met reliëf

Gupje heeft voor jullie al de meest mooie papiersoort bij elk kaartje gezocht.
Natuurlijk kunnen jullie daarin nog andere keuzes maken.

Tegen een kleine meerprijs kunnen de geboortekaartjes ook op extra speciale papiersoorten gedrukt worden.
bijvoorbeeld: 300 gr METALICGLANS (+0,25 ct pst) 

ADRESSEN IN LATEN PRINTEN

Als jullie kiezen voor etiketjes die precies bij jullie kaartje passen kan GUPJE evt de adressen invoeren en meeprinten op de etiketjes. Kosten hiervoor zijn 35,-. Gupje heeft dan een excell bestand nodig of een word bestand met de adressen. Deze voert Gupje dan in en mailt deze ter akkoord naar jullie. Na akkoord worden ze opgestuurd. Verzendkosten zijn gratis.


LETTERTYPEN

De kaartjes op de site hebben allemaal een voorbeeld opmaak in een bepaalde typografie. Dit betekent niet dat je daaraan vast zit.
Speciale wensen kunnen jullie kwijt bij het opmerkingenveld. Willen jullie bijvoorbeeld een bepaalde typografie/opmaak van een ander kaartje dan kunnen jullie daarnaar verwijzen door het bij het opmerkingenveld aan te geven.

KRAAMBORRELKAARTJES

Willen jullie een kraamborrel/babyborrel geven? Dan is het erg leuk om de uitnodiging op een speciaal kaartje te zetten.
Ze worden gemaakt op het formaat 90x55 (formaat visitekaartje). Gupje maakt ze helemaal naar wens met details uit jullie geboortekaartje. Natuurlijk worden ze samen met jullie gekozen kaartje(s) via de mail ter akkoord gemaild zodat jullie altijd weten wat jullie bestellen.

De kraamborrelkaartjes worden gratis op maat gemaakt, passend bij jullie gekozen kaartje(s). De kraamborrelkaartjes worden met de geboortekaartjes na de geboorte geleverd.
Kraamborrelkaartjes zijn 1,-ct pst.

HOERA GEBOREN!... EN DAN?

Na de geboorte van jullie kindje dienen jullie de laatste gegevens (zoals ordernummer, naam kindje, geboortedatum, evt tijd, gewicht en lengte) per sms/app naar 06 526 538 19 door te geven. Mailen kan ook. Jullie krijgen een bevestiging terug.
LET OP!!  Zorg dat je op tijd de gegevens doorgeeft. Kaartjes die voor 10.00 uur worden doorgegeven aan GUPJE worden dezelfde dag gedrukt en de volgende dag aan huis geleverd.    

LEVERTIJD

Wanneer je op maandag t/m vrijdag voor 10 uur de geboortegegevens doorgeeft, worden de kaartjes dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. De kaartjes worden de volgende werkdag bezorgd door DHL. 90% wordt voor 15u geleverd en ervaring leert dat het vaak al in de ochtend is.
LET OP!!! Bovenstaande planning en levering van drukwerk is helaas onder voorbehoud en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. In geval van feestdagen en vakantieperiode kan het zijn dat het langer duurt. Als de bezorging een dag later geleverd wordt dan gepland is dat enorm vervelend maar kan GUPJE daar niet aansprakelijk voor worden gesteld.
In het weekend en op feestdagen wordt er niet gedrukt. Wel kun je de geboorte van je baby op deze dagen melden, zodat de bestanden al wel drukklaar gemaakt kunnen worden. Op deze manier wordt ook de levertermijn bij geboortes in het weekend en op feestdagen zo kort mogelijk gehouden.

LEVERING BELGIË/BUITENLAND

Gupje levert ook in het buitenland. Voor België geldt dezelfde levertijd als in NL (voor 10 u besteld, levering volgende dag). De verzendkosten van de enveloppen zijn voor België 6,95 en voor de kaarten 10,-. Voor andere landen graag even een mailtje sturen naar info@gupje.com voor overzicht verzendkosten levertijd.

BESTELLING ANNULEREN

Annuleren kan, maar dit is niet kosteloos. Bij een standaardkaartje wordt, vanaf het moment dat jullie een digitale proef hebben gehad, 25,- in rekening gebracht voor de gemaakte kosten bij annulering.   

ALLEEN EEN JONGENS- OF MEISJESKAARTJE GEVONDEN?

Zijn jullie bij GUPJE alleen geslaagd voor een meisjes- of jongenskaartje en bij een andere leverancier voor het andere kaartje? Dat kan.
GUPJE rekent 25,- voor de gemaakte kosten als de bestelling niet doorgaat.

EXCLUSIEF ONTWERP

Jullie kunnen ook een exclusief ontwerp door GUPJE laten maken. Helemaal naar jullie wens! Voor informatie hierover kunnen jullie contact opnemen via info@gupje.com.

TWEELING

Zwanger van een tweeling? Elk kaartje kan omgetoverd worden naar een tweelingkaartje! Via info@gupje.com kunnen jullie een voorbeeld aanvragen van een kaartje naar voorkeur. Geef het nummer door van jullie gewenst kaartje en wij maken er dan een tweelingkaartje van. Op deze manier kun je dus elk kaartje kiezen en volgt er een voorbeeld per mail.

KUNNEN DE KAARTJES OP DE SITE AANGEPAST WORDEN?

Jazeker! Dat is waar GUPJE zich onderscheidt van vele andere sites! Niks wordt automatisch gedaan; alles is maatwerk! Jullie hebben bijvoorbeeld een kaartje op de site gezien wat aanspreekt, maar waar jullie graag nog wat aanpassingen aan zouden willen zien? Geen probleem! Eigenlijk is alles mogelijk bij GUPJE!

Bij aanpassingen kun je bijvoorbeeld denken aan het kaartje omzetten naar andere kleuren, mixen en matchen, het toevoegen van een foto, een extra uiltje of vogeltje, een ander motiefje, een ander formaat, broertje(s) en of zusje(s) erbij, silhouet van jullie huisdier etc.
Willen jullie een kaartje aan laten passen? Mail dan naar info@gupje.com of zet het bij jullie bestelling in het opmerkingenveld.

DE BABY IS AL GEBOREN!

Geen probleem! Wanneer de baby al geboren is, maakt GUPJE de bestelling meestal binnen één dag.
Hier zijn bij GUPJE geen extra kosten aan verbonden!

BETAALINFO

Bij geboortekaartjes krijgen jullie de factuur via de mail. Gelieve deze totaal te voldoen. Dit mag voor - of binnen 7 dagen na levering van de geboortekaartjes. Mocht de factuur na levering van de kaartjes nog niet zijn voldaan dan krijgen jullie een herinnering via de mail. Vermeld bij het overmaken het ordernummer en factuurnummer.

Rabobanknr: NL63 RABO 0145914372
T.n.v. GUPJE, Leersum

© COPYRIGHT

Van alle op de website aanwezige ontwerpen ligt het auteursrecht bij GUPJE. De ontwerpen mogen daarom niet worden vermenigvuldigd zonder toestemming van GUPJE. Bij overtredingen worden gerechtelijke stappen ondernomen.
Ook het gebruik van de ontwerpen of delen daarvan voor eigen gebruik zonder toestemming van GUPJE is strafbaar!

LEVERINGSVOORWAARDEN

GUPJE besteedt de grootst mogelijke zorg aan uw bestelling. Vanaf het moment dat een zending is aangeleverd aan de vervoersorganisatie (DHL) kan GUPJE hierop geen invloed meer uitoefenen. GUPJE kan dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor leveringen die niet op het verwachte tijdstip plaatsvinden.

RISICO BIJ TRANSPORT

Beschadiging of verlies tijdens het transport van uw bestelling is voor rekening van GUPJE.
De bestelling wordt dan dezelfde dag opnieuw gedrukt en opnieuw verstuurd. Helaas worden de kaartjes dan wel later dan verwacht geleverd.

VERZENDING GEBOORTEKAARTJES

Voor de verzending van de kaartjes binnen Nederland werkt GUPJE met DHL; levering tussen 8u en 18u.
Vaak zijn ze er al begin van de middag.
GUPJE let heel goed op taalfouten. Mocht er toch een tekstfout in het door jullie goedgekeurde kaartje staan dan is dat enorm vervelend maar GUPJE is hier niet eindverantwoordelijk voor! Uiteraard denken wij dan wel mee in een passende oplossing.

PRIVACYSTATEMENT

Bij een bestelling aan onze website bewaren wij:

- Uw e-mailadres omdat we op deze manier met elkaar communiceren
- Adresgegevens voor het verzenden van de bestelde onderdelen

De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.
We hebben geen partnerschappen of speciale relaties met derden op internet.
Als wij uw gegevens ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieÎn die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector. Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site.