Enveloppen

Enveloppen zijn er in vele kleuren. Bij elk kaartje is wel een mooie kleur te vinden! Tijdens het bestellen kunnen jullie kiezen voor de kleur die het mooiste past bij jullie gekozen kaartje(s). GUPJE checkt altijd de gekozen kleur en adviseert als dat nodig is een andere kleur. Basis-enveloppen zijn 0,50 ct pst. Formaat 14x14.
A5 enveloppen (voor de meeste trouwkaarten) zijn 0,60 - 0.80 ct pst (afhankelijk van de kleur) en metallic A5 enveloppen zijn 0,85 ct pst.

Enveloppen komen van een andere leverancier dan de drukker en worden van tevoren geleverd (en worden dus niet met de kaartjes meegeleverd). Dat is handig want dan kunnen jullie de adressen er alvast opschrijven en een postzegel plakken. Dan kan dat van jullie to do lijstje afgevinkt worden :-). Verzendkosten van de enveloppen zijn 5,-. Naar België zijn de verzendkosten van de enveloppen 6,95.

Bij het kiezen van een jongens- en meisjeskaart is het wellicht handig om een kleur te kiezen die bij beide kaartjes past. Dan kunnen ze namelijk van tevoren bezorgd worden en kunnen jullie de adressen verzorgen. Willen jullie toch een andere kleur voor jongens- en meisjeskaart dan worden de enveloppen na de geboorte besteld (levertijd één dag). LET OP! Bestel genoeg, later bijbestellen kost weer 5,- verzendkosten.