Jullie wensen, met liefde uitgevoerd door Gupje!

GUPJE neemt al het werk uit handen. Daarin onderscheidt GUPJE zich van andere sites. Inloggen, wachtwoorden aanmaken en zelf het wiel uitvinden is niet nodig. Alle kaartjes worden op maat gemaakt, voor dezelfde prijs. GUPJE rekent nooit extra kosten voor eigen wensen. De webshop van GUPJE heeft geen ingebouwde zelfmaak-module. Het voordeel daarvan is dat werkelijk alles mogelijk is. GUPJE vertaalt met liefde jullie wensen.

Net even dat bloemetje rood omdat jullie dat mooier vinden, een roodborstje op de tak als symbool voor oma, een zusje met vlechtjes erbij met haar lievelingsknuffeltje in haar handen of jullie eigen huisdier als silhouet op het kaartje. Het kan allemaal! En zo wordt jullie kaartje wel héél persoonlijk! Zie ook bij ‘inspiratie’ voor diverse kaartjes die GUPJE heeft aangepast voor klanten.


Zo gemakkelijk bestel je geboortekaartjes

Bestel je een geboortekaartje bij GUPJE, dan hoef je in je kraamweek niet zelf achter je computer te kruipen om jullie kaartje af te maken en aan te passen. Vaak is het kaartje niet goed bewaard, ben je de inloggegevens kwijt, wil je op het laatst het kaartje toch net even anders en gaat er wat verkeerd bij het drukken. Daar zit je in je kraamtijd echt niet op te wachten.

Een bestelling bij GUPJE werkt eenvoudig, er is altijd persoonlijk contact. Mail je wensen, kaartnummer en teksten naar info@gupje.com of bestel via de site en wij gaan er persoonlijk mee aan de slag. Via de mail krijgen jullie het ontwerp van jullie kaartje(s). Aanpassingen kunnen altijd en zijn gratis. Na de correctiefase staat jullie kaartje klaar en dan is het wachten op de baby (ook dan kunnen natuurlijk correcties nog doorgevoerd worden, don’t worry). Enveloppen en/of adresetiketten worden altijd van tevoren geleverd zodat jullie die al helemaal klaar kunnen maken.

Bij GUPJE hoeven jullie na de geboorte alleen de ontbrekende gegevens zoals de naam, het gewicht etc. aan te leveren. Dat kan via mail, sms of WhatsApp en jullie kaartjes worden de volgende dag geleverd. Relaxter kan het niet!


Maak je trouwkaart nog persoonlijker

Bij trouwkaarten worden de kaartjes na akkoord gedrukt en geleverd. Ook hiervoor geldt: jullie persoonlijke wensen worden gratis doorgevoerd en correcties kunnen altijd!

Meer info: mail naar info@gupje.com