Over Gupje

Ariëla de Boom is de oprichter van GUPJE. Ze ontwerpt vrolijke, originele en trendy kaarten. Regelmatig verschijnen nieuwe ontwerpen van haar hand, vaak geïnspireerd door de persoonlijke wensen van haar klanten.


Na haar studie aan de HKU (richting grafische vormgeving) begon ze met haar eigen website. Inmiddels is GUPJE een populaire webshop met meer dan 500 ontwerpen voor geboorte- en trouwkaarten.


“In de huiskamer staat mijn bureau. Zo kan ik werk en privé het best combineren. Ik kan super snel schakelen als een kindje is geboren of een bestelling binnenkomt. Mail je mij, dan reageer ik altijd binnen een dag. Het is heerlijk mijn werkplek zo dichtbij te hebben. Mijn grootste trots is dat mensen blij zijn dat bij GUPJE alles mogelijk is. Dat ik aan elke kaart altijd een persoonlijke touch kan geven. Dat maakt elk kaartje uniek. Daar worden mijn klanten gelukkig van en ik ook!”


WAT MAKEN DE GEBOORTEKAARTJES EN TROUWKAARTEN VAN GUPJE UNIEK?

Maatwerk is de kracht van GUPJE. Elke geboorte- en trouwkaart wordt helemaal gratis op maat gemaakt, naar al jullie persoonlijke wensen. Alles is mogelijk. Een foto of illustratie van je eigen huisdier erbij, andere kleuren, extra vlindertje, mixen en matchen, broertje(s) en of zusje(s) erbij, ander formaat... alles is mogelijk en elke kaart is uniek. Er is altijd persoonlijk contact met GUPJE. Je hoeft geen account aan te maken, inlogcodes en wachtwoorden te bedenken en zelf aan de slag. GUPJE maakt met liefde jullie geboortekaartjes en trouwkaarten!