• Pinterest

Geboortekaartje zoon dieren boom hertje origineel

Description

Lief geboortekaartje voor jullie zoontje! De boom heeft een prachtige houtstructuur. Aan de boom hangt een groen en geel wiegje. Er kijkt een eekhoorntje vanaf de tak in het wiegje naar de spartelende voetjes van jullie pasgeboren jongetje. Er staan veel bosdieren op het kaartje en aan de binnenkant laten we een aantal voorbeelden zien van de mogelijkheden qua broertjes en zusjes silhouetjes. Ook op de voorkant kan er een silhouetjes bij de wieg staan. Net wat jullie willen :-)
Alle geboortekaartjes kunnen naar wens worden aangepast. Denk aan broertje(s) en of zusjes(s) erbij, jullie huisdier, andere kleuren, mixen met andere kaartjes, ander lettertype, ander formaat. Alles is mogelijk en alle eigen wensen zijn altijd gratis. tijdens het bestellen kunnen eigen wensen worden ingevuld. Gupje maakt jullie kaartje binnen 3-5 werkdagen en mailt het kaartje naar jullie. Correcties kunnen dan altijd nog en zijn gratis.
100,00

Dit kaartje GRATIS opgestuurd krijgen om het goed te kunnen bekijken?
Mail je adres + kaartnummer naar info@gupje.com.
Je kunt 2 GRATIS proefkaartjes aanvragen.


A170
Formaat: plano 26x13, gevouwen 13x13, papiersoort 340HVO
Geen kleur gekozen Wit Lichtgroen Lindegroen Metalicgroen Boterbloemgeel Feloranje Donkeroranje Zachtblauw Laguneblauw Oceaanblauw Koningsblauw Koraalrood Metalic curacao Lichtroze Donkerroze Fuchsia Metalicrose Zilver Kraftpapier
Toevoegen aan verlanglijst