• Pinterest

Geboortekaartje dieren broertje zusje zwart/wit vlaggetjes

Description

Lief retro geboortekaartje gedrukt op prachtig papier met reli‰f voor een mooie vintage look. Er staat een grijs silhouet van grote zus die haar broertje een handje geeft. De vlaggetjes zijn zwart/wit met motiefjes. Alles is mogelijk qua wiegje/broertjes/zusjes/dieren/kleur. Aan de binnenkant hangt het wiegje in de boom en staat er een konijntje te kijken. Verder zijn er aan diertjes nog egeltjes en een hertje te zien. Jullie eigen huisdier kan er natuurlijk ook bij! De boom is nu mintgroen maar ben je gek op bijvoorbeeld okergeel? Dan kan dat natuurlijk ook.
Alle geboortekaartjes kunnen naar wens worden aangepast. Denk aan broertje(s) en of zusjes(s) erbij, jullie huisdier, andere kleuren, mixen met andere kaartjes, ander lettertype, ander formaat. Alles is mogelijk en alle eigen wensen zijn altijd gratis. tijdens het bestellen kunnen eigen wensen worden ingevuld. Gupje maakt jullie kaartje binnen 3-5 werkdagen en mailt het kaartje naar jullie. Correcties kunnen dan altijd nog en zijn gratis.
100,00

Dit kaartje GRATIS opgestuurd krijgen om het goed te kunnen bekijken?
Mail je adres + kaartnummer naar info@gupje.com.
Je kunt 2 GRATIS proefkaartjes aanvragen.


G056
Geen kleur gekozen Wit Lichtgroen Lindegroen Metalicgroen Boterbloemgeel Feloranje Donkeroranje Zachtblauw Laguneblauw Oceaanblauw Koningsblauw Koraalrood Metalic curacao Lichtroze Donkerroze Fuchsia Metalicrose Zilver Kraftpapier
Toevoegen aan verlanglijst