• Pinterest

Trouwkaart bruiloft buitenfeest lampjes

Description

Super originele trouwkaart met strakke boom en lampjes. De grote A5 basiskaart is de algemene feestkaart en zowel voor daggasten als avondgasten. De langwerpige label voor de daggasten is opgebouwd met een tijdlijn, deze kan helemaal naar wens worden gemaakt (1,- per stuk icm de grote basiskaart). Je vouwt een stukje om de voorkant van de kaart. Dus je ziet een daggast tekst op de voorkant en achterop zie je de tijdlijn voor de daggasten.

Icoontjes en illustraties kunnen gratis naar wens worden aangepast! Leuk met bijpassend adresetiket en sluitsticker erbij.

LET OP!! De label kan met een paperclip worden vastgemaakt aan zowel de voorkant van de kaart als de achterkant. Net wat jullie mooi vinden. De paperclips worden niet meegeleverd maar kun je makkelijk bij Bol.com bestellen, er zijn diverse soorten verkrijgbaar.

De trouwkaarten van Gupje kunnen altijd naar wens worden aangepast! Alles is mogelijk bij Gupje en eigen wensen zijn gratis. Tijdens het bestellen kunnen eigen wensen worden ingevuld (mailen mag ook!). Gupje maakt jullie kaartje(s) binnen 5 werkdagen en mailt het ontwerp naar jullie. Correcties kunnen dan altijd nog en zijn gratis. Net zolang totdat alles naar wens is!
100,00

Dit kaartje GRATIS opgestuurd krijgen om het goed te kunnen bekijken?
Mail je adres + kaartnummer naar info@gupje.com.
Je kunt 2 GRATIS proefkaartjes aanvragen.


T080
Papiersoort 340HVO, envelopmaat A5 Extra mooi: GOUD (0,80ct per stuk)
LET OP!! de paperclipjes worden niet meegeleverd.
Geen kleur gekozen Wit Lichtgroen Lindegroen Metalicgroen Boterbloemgeel Feloranje Donkeroranje Zachtblauw Laguneblauw Oceaanblauw Koningsblauw Koraalrood Metalic curacao Lichtroze Donkerroze Fuchsia Metalicrose Zilver Kraftpapier
Behorende bij kaartset
Toevoegen aan verlanglijst