• Pinterest

Geboortekaartje herfst aquarel bosdieren meisje

Description

Wat een super lief geboortekaartje is dit voor jullie kleine gupje. Helemaal gemaakt met aquarel afbeeldingen van konijntjes, uiltje, eekhoorntje, vlinders, vogeltje en egeltjes. Aan de boom hangt een wiegje. Grote broer en/of zus staat op zijn/haar teentjes de baby te bewonderen. Is het jullie eerste kindje? Dan kan er een vosje op de voorkant en een konijntje wat naar het wiegje kijkt. Kijk ook bij de voorbelden. De naam van jullie kleintje wordt ook met aquarel verf geschilderd. De kleur van de naam kan aangepast worden. Dit kaartje wordt gedrukt op speciaal dik 350grams tintoretto papier, soort handgeschept papier met aquarel reliëf. De basiskaart is prachtig maar kan ook aangepast worden na een bestelling met extra diertjes, boertjes/zusjes en zelfs met boerderijdieren. Zie extra voorbeelden bij K045. Een gratis basiskaartjes wordt altijd verstuurd zoals het basiskaartje. Als het een bestelling wordt zal Gupje jullie eigen kaartje maken en mailen. 
Alle geboortekaartjes kunnen naar wens worden aangepast. Tijdens het bestellen kunnen eigen wensen worden ingevuld. Gupje maakt jullie kaartje binnen 3-5 werkdagen en mailt het kaartje naar jullie. Correcties kunnen dan altijd nog en zijn gratis.
100,00

Dit kaartje GRATIS opgestuurd krijgen om het goed te kunnen bekijken?
Mail je adres + kaartnummer naar info@gupje.com.
Je kunt 2 GRATIS proefkaartjes aanvragen.


K069

Formaat: plano 26x12, gevouwen 13x12, papiersoort 350Tintoretto Bijpassende envelopkleur: kraft, oranje, vintage oker

Geen kleur gekozen Wit Lichtgroen Lindegroen Metalicgroen Boterbloemgeel Feloranje Donkeroranje Zachtblauw Laguneblauw Oceaanblauw Koningsblauw Koraalrood Metalic curacao Lichtroze Donkerroze Fuchsia Metalicrose Zilver Kraftpapier
Toevoegen aan verlanglijst