• Pinterest

Geboortekaartje zoon vlaggetjes silhouetjes bakfiets pastel vierdekindje

Description

Hip en origineel geboortekaartje voor jullie zoontje. Dit kaartje is gemaakt voor jullie vierde kindje maar kan in alle vormen worden aangepast naar jullie eigen gezinssituatie! Stel het is jullie tweede kindje en jullie hebben al een zoontje en bijvoorbeeld een hond dan kan er een broer op de fiets en een hondje erbij in de bakfiets. Super lief met pastel-poederkleuren, geel en 'oud'groen en vlaggenlijn met sokjes en knuffeltje (kan ook rompertje zijn).
Alle geboortekaartjes kunnen naar wens worden aangepast. Denk aan broertje(s) en of zusjes(s) erbij, jullie huisdier, andere kleuren, mixen met andere kaartjes, ander lettertype, ander formaat. Alles is mogelijk en alle eigen wensen zijn altijd gratis. tijdens het bestellen kunnen eigen wensen worden ingevuld. Gupje maakt jullie kaartje binnen 3-5 werkdagen en mailt het kaartje naar jullie. Correcties kunnen dan altijd nog en zijn gratis.
100,00

Dit kaartje GRATIS opgestuurd krijgen om het goed te kunnen bekijken?
Mail je adres + kaartnummer naar info@gupje.com.
Je kunt 2 GRATIS proefkaartjes aanvragen.


K002
Formaat: plano 26x13, gevouwen 13x13, papiersoort tintoretto (met reliëf)
Geen kleur gekozen Wit Lichtgroen Lindegroen Metalicgroen Boterbloemgeel Feloranje Donkeroranje Zachtblauw Laguneblauw Oceaanblauw Koningsblauw Koraalrood Metalic curacao Lichtroze Donkerroze Fuchsia Metalicrose Zilver Kraftpapier
Toevoegen aan verlanglijst