• Pinterest

Geboortekaartje met babyfoto jongen typografisch hip

Description

Hip geboortekaartje met de foto van jullie pasgeboren gupje op de voorkant. De kaart is grafisch ingestoken door verschillende lettertypes met zachtblauwe details. Dit kaartje is ook verkrijgbaar met de babyfoto op een label en smal lang label met krijtachtergrond met een tekst erop. Deze zijn voorzien van boorgaatjes waardoor ze met een touwtje om het geboortekaartje geknoopt kunnen worden. Zie voorbeeld op foto 3. De labels zijn 0,40 ct pst.
Alle geboortekaartjes kunnen naar wens worden aangepast. Denk aan broertje(s) en of zusjes(s) erbij, jullie huisdier, andere kleuren, mixen met andere kaartjes, ander lettertype, ander formaat. Alles is mogelijk en alle eigen wensen zijn altijd gratis. tijdens het bestellen kunnen eigen wensen worden ingevuld. Gupje maakt jullie kaartje binnen 3-5 werkdagen en mailt het kaartje naar jullie. Correcties kunnen dan altijd nog en zijn gratis.
100,00

Dit kaartje GRATIS opgestuurd krijgen om het goed te kunnen bekijken?
Mail je adres + kaartnummer naar info@gupje.com.
Je kunt 2 GRATIS proefkaartjes aanvragen.


F024
Geen kleur gekozen Wit Lichtgroen Lindegroen Metalicgroen Boterbloemgeel Feloranje Donkeroranje Zachtblauw Laguneblauw Oceaanblauw Koningsblauw Koraalrood Metalic curacao Lichtroze Donkerroze Fuchsia Metalicrose Zilver Kraftpapier
Toevoegen aan verlanglijst