• Pinterest

Geboortekaartje boom landschap water

Description

Hier word je toch helemaal blij van! Het kaartje is nu als voorbeeld gemaakt met twee broertjes hand in hand en met uitzicht op water. Prachtig in diverse blauwtinten en okergeel. Er is ook een basisvoorbeeld van een bakfiets met silhouetjes op de voorkant. Uiteraard kan Gupje deze kaart aanpassen zoals jullie maar willen. Als het jullie eerste kindje is dan kan kunnen de silhouetjes weg of er kan een wiegje in de boom zoals je veel ziet bij kaartjes van Gupje. 
 
 
 
 
 
Alle geboortekaartjes kunnen naar wens worden aangepast. Denk aan broertje(s) en of zusje(s) erbij, jullie huisdier, andere kleuren, mixen met andere kaartjes, ander lettertype, ander formaat. Alles is mogelijk en alle eigen wensen zijn altijd gratis. Tijdens het bestellen kunnen eigen wensen worden ingevuld. Gupje maakt jullie kaartje binnen 3-5 werkdagen en mailt het kaartje naar jullie. Correcties kunnen dan altijd nog en zijn gratis.
100,00

Dit kaartje GRATIS opgestuurd krijgen om het goed te kunnen bekijken?
Mail je adres + kaartnummer naar info@gupje.com.
Je kunt 2 GRATIS proefkaartjes aanvragen.


K058
Formaat: plano 26x13, gevouwen 13x13, papiersoort 340HVO. Bijpassende envelopkleur: okergeel, aqua, turquoise
Geen kleur gekozen Wit Lichtgroen Lindegroen Metalicgroen Boterbloemgeel Feloranje Donkeroranje Zachtblauw Laguneblauw Oceaanblauw Koningsblauw Koraalrood Metalic curacao Lichtroze Donkerroze Fuchsia Metalicrose Zilver Kraftpapier
Toevoegen aan verlanglijst