• Pinterest

Geboortekaartje dochter boom vrolijk dieren boertje zusje

Description

Gaaf geboortekaartje voor jullie dochtertje. Op de voorkant is een tak met gekleurde blaadjes in het blauw, rood, roze en zacht groen. Er staan allemaal diertjes op de grond en in de lucht vliegen vogeltjes die jullie gezin symboliseren. Aan de binnenkant hangt er een wiegje aan de tak en is er ruimte voor eventuele broertjes of zusjes.
Alle geboortekaartjes kunnen naar wens worden aangepast. Denk aan broertje(s) en of zusjes(s) erbij, jullie huisdier, andere kleuren, mixen met andere kaartjes, ander lettertype, ander formaat. Alles is mogelijk en alle eigen wensen zijn altijd gratis. tijdens het bestellen kunnen eigen wensen worden ingevuld. Gupje maakt jullie kaartje binnen 3-5 werkdagen en mailt het kaartje naar jullie. Correcties kunnen dan altijd nog en zijn gratis.
100,00

Dit kaartje GRATIS opgestuurd krijgen om het goed te kunnen bekijken?
Mail je adres + kaartnummer naar info@gupje.com.
Je kunt 2 GRATIS proefkaartjes aanvragen.


A177
Geen kleur gekozen Wit Lichtgroen Lindegroen Metalicgroen Boterbloemgeel Feloranje Donkeroranje Zachtblauw Laguneblauw Oceaanblauw Koningsblauw Koraalrood Metalic curacao Lichtroze Donkerroze Fuchsia Metalicrose Zilver Kraftpapier
Toevoegen aan verlanglijst