• Pinterest

Geboortekaartje bloesem meisje vogeltjes silhouet

Description

Lief geboortekaartje voor jullie dochtertje met tak en bloesem op de voorkant. De vogeltjes symboliseren jullie gezin. Er kan altijd een vogeltje weg of bij. Aan de binnenkant staat een hertje en een konijntje maar zoals op het voorbeeld te zien is kan dat ook een wiegje worden aan de tak of bijvoorbeeld een zusje die bij een kinderwagen staat. De basiskleuren van dit geboortekaartje zijn pastel tinten.
Alle geboortekaartjes kunnen naar wens worden aangepast. Denk aan broertje(s) en of zusjes(s) erbij, jullie huisdier, andere kleuren, mixen met andere kaartjes, ander lettertype, ander formaat. alles is mogelijk en alle eigen wensen zijn altijd gratis. tijdens het bestellen kunnen eigen wensen worden ingevuld. Gupje maakt jullie kaartje binnen 3-5 werkdagen en mailt het kaartje naar jullie. Correcties kunnen dan altijd nog en zijn gratis.
100,00

Dit kaartje GRATIS opgestuurd krijgen om het goed te kunnen bekijken?
Mail je adres + kaartnummer naar info@gupje.com.
Je kunt 2 GRATIS proefkaartjes aanvragen.


C157
Geen kleur gekozen Wit Lichtgroen Lindegroen Metalicgroen Boterbloemgeel Feloranje Donkeroranje Zachtblauw Laguneblauw Oceaanblauw Koningsblauw Koraalrood Metalic curacao Lichtroze Donkerroze Fuchsia Metalicrose Zilver Kraftpapier
Toevoegen aan verlanglijst